CAFETARIA PLATIA

CAFETARIA PLATIA De lekkerste Griek van Druten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 851 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Platia. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 12:55 Eten kwam later dan gezegd werd. Toen het kwam was het niet warm. Opgebeld, het eten wat wij hadden hebben ze mee terug genomen en kregen daarna wel warm eten. In totaal 1,5 later dan ik besteld had
17 sep 2022 om 20:08 Top
12 sep 2022 om 23:25 Souvlaki schotel smaakte goed. Friet wat aan de slappe / vochtige kant, eten was lauw / warm, mag warmer.
3 sep 2022 om 22:48 Ze waren te laat met het bezoegen met het eten. De friet was slap zacht, te veel zout gebruikt en koud. Bij de schotel zat geen groeten. Het flees was koud. En taai. Voor taziek moest je extra betalen. Ik ga er niet meer heen.
22 aug 2022 om 8:14 Eten was helaas koud. Friet overduidelijk twee keer gebakken
20 aug 2022 om 22:33 Aangebrande Rotzooi, kansloos.
31 jul 2022 om 19:06 Heerlijk eten!
24 jul 2022 om 19:13 Zoals altijd, heerlijk eten. En binnen een half uur bezorgd.
17 jul 2022 om 19:09 Snelle bezorging, uitstekende kwaliteit en vriendelijke bezorger.
11 jul 2022 om 9:21 Aan gebrek uitgebreide reactiemogelijkheid: Lang wachten, koud eten, onvolledige bestelling. Ook zijn ze duurder dan de concurrenten en dat maakt niet uit want het eten is erg goed, maar voor dat geld mag je je zaken wel wat beter op orde hebben.
2 jul 2022 om 19:41 Lekker eten, snelle bezorging
27 jun 2022 om 16:52 Friet en frikandellen taai / koude kant. Pita gyros prima.